een sportief kadootje

Wil jij ook graag origineel zijn in jouw cadeaus, maar de inspiratie ontbreekt je op het juiste moment? Dan kan MAMOOVE misschien eens iets anders zijn? Verras er je schoonmama, zus, collega of zwangere vriendin mee! 

Laat hen eens proeven van de live lessen waarbij inspirerende ervaringen uitgewisseld kan worden met andere dames, mama's, meters, zwangere dames of oma's. Je kan hen 1 of meerdere maanden sport cadeau doen. Instappen kan elke dag van het jaar, behalve tijdens juli en augustus (= zomerregeling). Met een cadeaubon kan je zowel op woensdag als op donderdag komen sporten, en dat op een uur dat voor jou het beste past!

Mamoove ontwikkelde trouwens ook een aantal online programma's die een bron van inspiratie en motivatie kunnen betekenen. Er is een programma voor tijdens de zwangerschap, een herstelprogramma om na de bevalling weer op te bouwen naar een sterke core, een programma om terug te starten met sporten na een pauze en een programma met wekelijkse work-outs. Bekijk alles gerust eens onder 'online training'.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Na overschrijven van het gekozen bedrag stuur ik je de cadeaubon op met de post. Bankrekeningnummer: BE22 0018 3028 8047 met vermelding 'cadeaubon + jouw naam'. Heb je nog een vraag of twijfel je, neem gerust contact op via info@mamoove.be!