Covid

Het covid-virus zet de hele wereld op zijn kop. Ook de sportwereld past zich aan.

Bij Mamoove sporten we sowieso in kleine groepjes. We ontsmetten de handen, materialen en toestellen. We houden voldoende afstand. Ikzelf draag steeds mijn mondmasker, als sporter ben je niet verplicht, je kiest zelf waar je je goed bij voelt. 

  • Joepie! Sinds 9 juni 2021 mogen we weer indoor sporten! Dat is goed nieuws :-) Dat betekent dat we weer in het Kleurenhuis kunnen sporten. Als het mooi weer is, kunnen we daar natuurlijk ook in de tuin sporten, maar het voordeel is dat we nu binnen kunnen als het regent. Inschrijven kan via de website of de app.
    Breng graag een handdoekje mee en iets om te drinken. Mondmasker bij binnenkomen en buitengaan, maar niet tijdens het sporten.

  • Vanaf 10/03/2021 kunnen we weer buiten sporten! Er zijn voorlopig minimum 2 sessies in de namiddag (omwille van de temperatuur nog niet 'smorgens of 's avonds): om 15u en om 16u15. Ook 's avonds kan je nog steeds online meedoen! Inschrijven via de knop 'inschrijven'. 

  • Sinds 28/10/2020 is er opnieuw een lockdown voor oa de sportsector. Wie lid is bij Mamoove krijgt gedurende de lockdown elke week een mail met een home trainingsplan (= sportplan om die week thuis aan de slag te gaan) en een Meet-link voor de live sessie op woensdagavond (20u - 21u). Ben jij geen lid maar doe je ook graag mee? Je kan je per week inschrijven via het formulier hieronder! Vink aan voor welke week/weken je graag deelneemt. Vul dit vóór de woensdag in, zo ontvang je op tijd de link voor de online training.
Op de website vind je een heleboel filmpjes en beweegideetjes van tijdens de lockdown in het voorjaar 2020