Mama's aan het woord

Lieselot

Kortrijk

"Dankzij Mamoove vind ik eindelijk weer eens de tijd om te sporten. Terwijl ik train, kan mijn dochtertje zich uitleven in de speelzone. Soms komt ze graag eens bovenop me liggen tijdens de oefening, dat maakt het net ietsje lastiger!"

Saartje

Geluwe

"Ik had niet gedacht dat het zo vlot zou gaan om mijn kindjes mee te nemen. Ze voelden zich onmiddellijk op hun gemak, ik had tijd voor mezelf en kon echt genieten van het sporten en zweten en het kijken naar mijn spelende kinderen."

Bieke

Lauwe

"Mamoove is super met kindjes. Geen oppas nodig, de kids entertainen elkaar (of kruipen op/onder de mama die oefeningen doet) en je kan toch eens een uur sporten in groep."

Lies

Wevelgem

"Ik ben zo blij dat ik dankzij Mamoove zonder zorgen kon blijven sporten tijdens mijn zwangerschap! Het gaf me zoveel meer energie dan tijdens mijn eerste zwangerschap, waar ik niets meer deed van sport."

Stefi

Bellegem

"Het is zo fijn om bij Mamoove te sporten, omdat het allemaal oké is: ook al weent je kindje, of je bent zelf niet zo sportief. Zolang je maar komt om te proberen te bewegen, is je motto die je vaak herhaalt en 't gaat dan uiteindelijk veel beter dan gedacht! Na een Mamoove'ke zijn onze batterijen opgeladen - sterker dan gedacht - en kunnen we weer de wereld aan!"

Lien

Kuurne

"Mamoove is een plaats waar je als mama/vrouw op je eigen tempo en volgens je eigen kunnen je sportieve kant terug kan opbouwen na de zwangerschap en bevalling. De gezellige sfeer en de mogelijkheid om dit samen met je kindjes te doen, is een meerwaarde om ervoor te gaan."

Evi

Lauwe

"De aanpak bij Mamoove is steeds zeer motiverend en ik had achteraf altijd een heel voldaan gevoel, ook al vertrok ik soms met weinig goesting."

Nora

Kortrijk

"De uitleg van Elien gaf me veel vertrouwen, ik begreep veel beter waarom ik iets wel of niet kon doen tijdens mijn zwangerschap."

Ellen

Zwevegem

"Tijdens m´n zwangerschap heb ik ´op maat´ kunnen sporten bij Mamoove! Elien stelt je meteen op je gemak en past de oefeningen aan naar jouw kunnen. Ook na de bevalling gaf ze me postnatale oefeningen en feedback mee! Een aanrader voor zwangere vrouwen en mama´s!"Deel jij ook graag jouw ervaring met andere mama's? Laat hieronder een kort berichtje na en binnenkort verschijnt het hier op de website! Dankjewel :-)