Back In Shape!

Met dit online sportprogramma kan je trainen in je eigen woonkamer. Je hoeft je niet te verplaatsen, dus dat is alvast tijdwinst! Het helpt je bij het stap voor stap ontwikkelen van een sterke en gezonde basis en je voelt je nadien ook energieker! We bouwen geleidelijk op zodat je op een veilige maar effectieve manier aan een fit en sterk lichaam werkt via krachttraining, cardio en mobiliteit. We maken ons lijf op alle fronten sterker, zo houden we het lichaam in balans. Dit maakt je minder kwetsbaar voor blessures. Ben je minder dan 6 maanden geleden bevallen, dan kies je Postnataal Trainingsplan.

Dit programma is laagdrempelig en kan je helpen als je lange tijd niet gesport hebt, of als je graag op een gecontroleerde manier wilt opbouwen. Je kiest zelf hoeveel keer per week je gaat sporten (bv 1x een uur, 2x een half uurtje, 2x 45 minuten), dit kan je zelf samenstellen door middel van modules. Je kan het online programma supereenvoudig gebruiken met je gsm of tablet naast je op het sportmatje.

Sporten kan een hele fijne uitlaatklep zijn en het moment om even echt tijd voor jezelf te maken.

Wat kan je verwachten?

12 weken

Een uitgewerkt programma voor minstens 12 weken lang. Je bepaalt zelf hoeveel keer per week je gaat trainen.

modules

Het programma bestaat uit verschillende modules, zodat jij zelf jouw weken en trainingsduur kan samenstellen.

instructievideo's

Bij elke oefening vind je een instructievideo en handige uitvoeringstips.

extra's

Naast de work-outs krijg je ook tips & tricks rond uitvoering, ademhaling, core en bewegingen die je kan toepassen in het dagelijkse leven.

onbeperkt

Onbeperkt toegang tot het programma!

opvolging

Mogelijkheid om via Whats-app  uitvoering van de work-outs op te volgen.

Wat kost het je?

Back in Shape!

€ 65

Uitgewerkt programma voor 12 weken, geschikt voor iedereen en elk niveau.

Ik doe het!

Super dat je graag aan de slag gaat met het Home Trainingsplan! Vul hieronder je gegevens in. Na het ontvangen van het bedrag, krijg je het volledige programma bezorgd via mail. Mamoove streeft ernaar altijd te antwoorden binnen de 24 uur. Veel plezier!

T!P: We werken met een beveiligde Google-site, dus als je een Gmail-adres hebt, mag je gerust deze opgeven!