MAMOOVE: jouw sportieve voornemen?

03-12-2017

Net als zovele vrouwen op zoek naar een haalbaar sportief voornemen voor het nieuwe jaar? Probeer dan eens de gloednieuwe MAMOOVE: officiële start begin januari 2018!

me-time en we-time

MAMOOVE is een plek voor dames die hun conditie wat willen onderhouden. Geen 'top-sport', maar 'twoppe-sport'. Kom alleen, of met vriendinnen, of met je (klein)kindje(s). Je hoeft dus geen oppas te regelen of grootouders aan te spreken omdat jij graag wil sporten. Breng je kroost gewoon mee. Terwijl jij sport, kan je kindje meedoen of wat spelen. Er is een mat voor baby'tjes, een speelruimte voor peuters en kleuters en een tafel voor de oudere kindjes die willen tekenen of hun huiswerk maken. Dit is geen kinderopvang, de mama blijft zelf verantwoordelijk. Voel je daardoor niet gestresseerd, kinderen houden vaak kinderen bezig. En heeft je oogappel het vandaag een beetje lastig, neem de tijd om samen wat te spelen, te knuffelen, te sporten, te ontspannen.Het is zowel me-time als we-time!

MAMOOVE probeert je te helpen met het vinden van een goede sportroutine. Eentje die je langer volhoudt dan de maand januari :-)

geen top-sport maar twoppe-sport

Zwanger?

Sporten is niet alleen gezond voor jou, maar evenzeer voor je baby'tje in je buik! Probeer daarom eens een wekelijks uurtje bij MAMOOVE, waarbij de trainingen worden aangepast aan jouw toestand. Met groepjes van ongeveer 4 zwangere dames doen we samen een half uurtje spierverstevigende oefeningen en daarna zelfstandig een half uurtje trainen op de fitnesstoestellen.

Inspirerende ervaringen uitwisselen met andere dames in gelijkaardige situaties

Baby?

Onlangs mama geworden? Gefeliciteerd! :-)  MAMOOVE begeleidt je om op je eigen tempo je conditie weer op te bouwen. Bovendien kun je jouw baby'tje (van 0-1 jaar) meenemen: het kan rusten in de maxicosi of samen met jou meesporten op de mat. Als dat geen motivatie is?!