Summer!

07-06-2019

Zomersessies bij Mamoove!

Tijdens de zomermaanden juli en augustus is er een aangepast programma! We sporten zoveel mogelijk buiten (behalve bij regenweer). We werken dan niet met een periodekaart, maar je kan je inschrijven met losse beurtjes. 

BUGGY BOOTCAMP

Deze Bootcamp is voor mama's met een baby (0 - 2 jaar) in de buggy. We trainen samen in het park van Wevelgem, niets dat meer energie geeft! De kindjes blijven uit veiligheid in de buggy of dicht bij de mama. We spreken af aan de ingang van het park bij 'Parking Gemeentehuis'. Kleed je goed naar het weer! Bij regenweer krijg je 's ochtends een sms'je, dan trainen we in het Kleurenhuis (Gullegemstraat 63 Wevelgem). Vergeet je flesje water en eenhanddoek niet.

>> op woensdag van 10u30 - 11u30

OUTDOOR TRAINING

Op woensdag trainen we buiten in de tuin van het Kleurenhuis. Deze tuin is volledig ommuurd, dus helemaal kidsproof! Kleed je goed naar het weer (zon, wind ...). De kindjes kunnen buiten of binnen spelen, wij trainen steeds buiten (als het regent gaan we naar binnen). In deze sessies werken we dus niet met de cardiotoestellen. Breng zeker een flesje water en een handdoekmee.

>> 8u30 - 9u30: Kom 's ochtends vroeg meesporten! Geniet zo van de eerste zonnestralen én bovendien heb je dan nog de hele dag voor je!

>> 15u30 - 16u30: Sluit (na het middagdutje) aan bij onze namiddagsessie en werk je lekker in het zweet!

>> 18u30 - 19u30: Moet je werken of plan je een daguitstap? Sluit dan gerust 's avonds aan met of zonder de kids!