Update corona nov '21

28-10-2021

Dag sportieve (toekomstige) mama's

Zoals jullie wellicht weten besliste het overlegcomité om vanaf maandag 1 november het covid safe ticket (CST) in te voeren in de sportsector. Ook volstaat een bewijs van een negatieve PCR-test (niet ouder dan 48u) of een antigeentest (niet ouder dan 24u) of een herstelcertificaat dat niet ouder is dan 180 dagen.

Concreet betekent dit dat je bij Mamoove kan blijven sporten (zonder mondmasker) op vertoon van je CST. Bij aankomst toon je het via de 'covid safe app' op je gsm (of je print het af) en ik scan het met mijn gsm. Indien groen licht, dan kan je meesporten. Bij het binnenkomen en verlaten van de zaal draagt iedereen wel zijn mondmasker.

Ik zou het heel spijtig vinden dat er omwille van deze maatregel (toekomstige) mama's niet meer zouden kunnen meesporten. Vandaar dat ik voor iedereen die wil ook een outdoor sessie zal aanbieden in de tuin van het Kleurenhuis (op woensdagen van 17u tot 18u). Inschrijven voor deze outdoor sessie kan zoals de gewone sessies via de website of de app. Ik hoop op die manier iedereen aan het sporten te kunnen houden :)
Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden, stuur me gerust een berichtje!

'Fit zijn' moet toegankelijk zijn voor iedereen