Nieuwe seizoen 2021

Vanaf de week van 4 januari 2021 vliegen we er weer in met Mamoove!
Live? Online? Ik weet het helaas niet ... Er is momenteel nog geen duidelijkheid omtrent de fitnesssector. Wat wel vaststaat is het volgende:

  • Sowieso gaan we van start! Zolang we nog niet live kunnen trainen, bezorg ik iedereen die is ingeschreven elke week een Home Trainingsplan om thuis zelfstandig mee aan de slag te gaan én krijg je een link om op woensdagavond van 20u-21u online mee te sporten. Van zodra we weer mogen openen, sporten we verder zoals gewoonlijk in het Kleurenhuis op woensdag en donderdag. Dan kan je zoals anders je dag en uur kiezen via de app of op de website.
  • Iedereen die zich voor de volgende periode inschrijft, krijgt als dank voor het vertrouwen in Mamoove tijdens deze niet evidente periode een cadeau van 20% korting! 10-beurtenkaarten krijgen een extra beurt cadeau en een jaarabonnement krijgt een extra maand cadeau.

Via onderstaand formulier kan je je alvast inschrijven voor de komende periode. Wie een jaarabonnement heeft, is automatisch ingeschreven. Wie nog een beurtenkaart heeft, kan ook de beurten gebruiken voor de online trainingen.


Adres:
Gullegemstraat 63 8560 Wevelgem

Telefoonnummer:
+32 498 49 79 64

E-mailadres:
info@mamoove.be

Volg Mamoove:

Facebook

Instagram