over mij

Ik ben Elien en ben heel blij jou te kunnen verwelkomen op de website van MAMOOVE!

Al meer dan 15 jaar verzorg ik conditietrainingen voor dames. Door mijn eigen sportervaringen tijdens en na mijn zwangerschappen is een passie ontstaan om (aanstaande) mama's te coachen bij het sporten. Het zou zonde zijn om te stoppen met sporten uit angst om iets verkeerds te doen. Soms zie ik trouwens ook het omgekeerde: dames met klachten of blessures door foutief te bewegen tijdens de zwangerschap of door te vroeg te beginnen met sporten erna. Kortom, ik specialiseerde me via verschillende opleidingen in binnen- en buitenland in pre- en postnatale fitness. Ik vind het belangrijk om de mama's vertrouwen te geven: hoe beter ze hun lichaam begrijpen, hoe zelfverzekerder de moeder naar de bevalling toe kan leven of bewust tijd geven voor het herstel na de zwangerschap.

Bovendien vind ik het belangrijk dat alle dames plezier kunnen vinden in samen bewegen en sporten, mama of geen mama, oma of tante, iedereen welkom! Met heel veel passie en plezier wil ik jullie zo goed als ik kan helpen met het vinden van een goede sportroutine. Eentje die je langer volhoudt dan de maand januari :-) En zoals je al kon lezen op de site kunnen je kindjes deze keer geen excuus zijn om te sporten, want je kan hen gewoon meenemen!

Mijn ervaringen en mijn goesting om mensen te helpen aanzetten tot bewegen, maakte wat in mij los. En zo werd MAMOOVE geboren! :-)

Nothing is impossible. The word itself says: I'm possible. (quote Audrey Hepbur)

>10

jaar ervaring

100 

procent passie

oneindig 

veel goesting!