Small group training

Elke woensdag en donderdag kan je bij Mamoove komen meesporten. We sporten in kleine groepjes zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Elke training is er aandacht voor spierversteviging, uithouding, flexibiliteit en lichaamshouding. Als je kinderen hebt, kunnen die gerust meekomen (mag, hoeft niet): ze kunnen spelen terwijl jij sport. Fit blijven en ondertussen wat extra tijd met je kindjes, plezierig toch?! 

De sessies zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of tempo.

Outdoor: Tijdens de zomermaanden zijn er small group bootcamps in de tuin. Ook deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk (zowel zwanger, bevallen of dames met/zonder kinderen).

Voor wie

Bij Mamoove kan iedereen (van het vrouwelijke geslacht) komen meetrainen. We passen telkens de oefenstof aan, zodat die veilig en verantwoord is voor elke (aanstaande) mama. 

Wanneer

Mamoove is op woensdag en op donderdag. Een training duurt telkens 1 uur, waarvan we samen een half uur krachttraining doen en nadien een half uur zelfstandig op de cardiotoestellen. Je kan wekelijks kiezen op welke dag (woe/do) en om welk uur je graag wil aansluiten (handig bij een wisselend uurrooster op je werk of bij middagdutjes die nog veel veranderen).

woensdag

  • voormiddag: om 9u30
  • namiddag: om 14u30, 15u, 15u30, 16u
  • avond: om 18u, 18u30, 19u en 19u30

donderdag

  • namiddag: om 14u

Tarieven 2022

We werken met periode abonnementen, maar er zijn ook jaarabonnementen en 10-beurtenkaarten. Je kan ook altijd eens langskomen voor een probeerbeurt. Een overzicht van de tarieven vind je hieronder. Start je middenin een periode? Geen probleem! We passen dan het tarief aan :)

Probeerbeurt

Nieuwsgierig of Mamoove iets voor jou is? Kom het gerust eens uitproberen! Gratis op Startdagen, anders €10.

€10

Periodekaart september t.e.m. december

Voor de periode van september tot aan de kerstvakantie betaal je €30 per maand. Je bent volledig vrij in het kiezen van je sessie (dag en uur).

€120

Periodekaart januari t.e.m. maart

Voor de periode tussen de kerst- en paasvakantie betaal je €30 per maand. Je bent volledig vrij in het kiezen van je sessie (dag en uur).

€90

Periodekaart april t.e.m. juni

Voor de periode tussen de paasvakantie en de zomervakantie betaal je €30 per maand. Je bent volledig vrij in het kiezen van je sessie (dag en uur).

€80

Jaarkaart

Geldt een volledig jaar (startdatum naar keuze), inclusief juli en augustus.

€250

10-beurtenkaart

Als het niet lukt om voor een periode aan te sluiten (bv omwille van een wisselend werkrooster), kan je ook opteren voor een beurtenkaart. Deze is per beurt een stukje duurder en is 1 jaar geldig.

€100

Mamoove#bootcamps

Tijdens de zomerperiode (juli & augustus), de paasvakantie en buggy bootcamps werken we met losse beurten.

€10

Je kan je inschrijven via de knop 'inschrijven' en het bedrag voor je beurtenkaart, periodekaart of jaarkaart overschrijven naar Mamoove via het nummer: BE22 0018 3028 8047 met vermelding van je naam en de kaart waarvoor je koos. Tot binnenkort!

Zin in een probeerbeurt?