Small group training

Elke woensdag en donderdag kan je bij Mamoove komen meesporten. We sporten in kleine groepjes zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Elke training is er aandacht voor spierversteviging, uithouding, flexibiliteit en lichaamshouding. Als je kinderen hebt, kunnen die ook meekomen: ze kunnen spelen terwijl jij sport. Fit blijven en ondertussen wat extra tijd met je kindjes, plezierig toch?!

In coronatijden sporten we outdoor in de tuin of online op woensdagavond.

Wanneer

Mamoove is op woensdag en op donderdag. Een training duurt telkens 1 uur, waarvan we samen een half uur krachttraining doen en nadien een half uur zelfstandig op de cardiotoestellen. Je kan wekelijks kiezen op welke dag en om welk uur je graag wil aansluiten (handig bij een wisselend uurrooster op je werk of bij middagdutjes die nog veel veranderen).

woensdag

  • voormiddag: om 9u30
  • namiddag: om 14u30, 15u, 15u30, 16u
  • avond: om 17u30 en om 18u

donderdag

  • namiddag: om 14u

Tarieven 2021

We werken met periodekaarten, maar er zijn ook jaarkaarten en beurtenkaarten. Je kan ook altijd eens langskomen voor een probeerbeurt. Een overzicht van de tarieven vind je hieronder. Start je middenin een periode? Geen probleem! We passen dan het tarief aan :)

Probeerbeurt

Nieuwsgierig of Mamoove iets voor jou is? Kom het gerust eens uitproberen! Gratis op Startdagen! €10 op andere momenten, maar als je een periodekaart aanschaft, is je probeerbeurt gratis :-) 

€10

Periodekaart september t.e.m. december

Voor de periode van september tot aan de kerstvakantie betaal je €30 per maand. Je bent volledig vrij in het kiezen van je sessie (dag en uur).

€120

Periodekaart januari t.e.m. maart

Voor de periode tussen de kerst- en paasvakantie betaal je €30 per maand. Je bent volledig vrij in het kiezen van je sessie (dag en uur).

€95

Periodekaart april t.e.m. juni

Voor de periode tussen de paasvakantie en de zomervakantie betaal je €30 per maand. Je bent volledig vrij in het kiezen van je sessie (dag en uur).

€75

Jaarkaart

Geldt een volledig jaar (startdatum naar keuze), inclusief juli en augustus.

€250

10-beurtenkaart

Als het niet lukt om voor een periode aan te sluiten (bv omwille van een wisselend werkrooster), kan je ook opteren voor een beurtenkaart. Deze is per beurt een stukje duurder en is 1 jaar geldig.

€100

Mamoove@Summer

Tijdens de zomerperiode (juli & augustus) werken we met losse beurten.

€10

Je kan je inschrijven via de knop 'inschrijven' en het bedrag voor je beurtenkaart, periodekaart of jaarkaart overschrijven naar Mamoove via het nummer: BE22 0018 3028 8047 met vermelding van je naam en de kaart waarvoor je koos. Tot binnenkort!

Zin in een probeerbeurt?