samen fit worden

Small group training

Elke woensdag en donderdag kan je bij Mamoove komen meesporten. Bij onze groepslessen staat een persoonlijke aanpak centraal. We willen een leuke sfeer creëren waarin iedereen zich goed voelt en kan bewegen op zijn eigen tempo en niveau. Om de kwaliteit en persoonlijkheid van onze lessen te garanderen werken we bewust met kleine groepen.

Als je kinderen hebt, kunnen die gerust meekomen (mag, hoeft niet): ze kunnen spelen terwijl jij sport. Fit blijven en ondertussen wat extra tijd met je kindjes, plezierig toch?!

Je kan elk moment van het jaar instappen. Ontdek hieronder ons aanbod.

Sterk & Fit

WAT

We sporten een half uur op de mat (kracht, mobiliteit, stabiliteit, lichaamshouding, ademhaling) en een half uur op de fitnesstoestellen (cardio). Ons doel is zowel rug-, buik- en rompspieren (core) als been- en armspieren te versterken. Je leert dagelijkse bewegingen goed uit te voeren zodat je je pijn of blessures kan voorkomen.

WIE

De sessies zijn toegankelijk voor iedereen: jong, oud, fit of helemaal niet zo sportief. Ook tijdens de zwangerschap en vanaf 6 weken na de bevalling kan je aansluiten. (kindjes mogen gerust mee)

WANNEER

  • woensdag: 9u30 / 15u / 15u30 / 16u / 18u / 18u30 / 19u / 19u30
  • donderdag: 14u

Soepel & Relax

WAT

Bij deze sessies ligt de focus op het mobiliseren van de gewrichten om ze soepel en sterk te houden, het verlengen van de spieren, bewustwording van lichaamshouding en diepe ademhaling.#

WIE

De sessies zijn toegankelijk voor iedereen: jong, oud, fit of helemaal niet zo sportief. Ideaal tijdens de zwangerschap en vanaf 6 weken na de bevalling! Ook toegankelijk voor mannen.

WANNEER 

  • woensdag: 20u30 - 21u15
  • donderdag: 15u - 15u45

Tarieven

Gratis

PROEFLES

Kom gratis een keertje proberen om kennis te maken.

€34/maand

PERIODE

Voor alle groepslessen
periode = schooltrimester
incl. sportverzekering 

€120

10-BEURTEN

Voor alle groepslessen
1 jaar geldig
incl. sportverzekering  

€250 

JAAR

Volg onbeperkt alle groepslessen
incl. sportverzekering