AANBOD

SMALL GROUP TRAINING

voor dames met of zonder kinderen

MOM (& MINI'S)

Iedereen welkom: met of zonder kindje(s). Ideaal voor zwangere dames en mama's met een jong kindje, omdat het rustig is.

MOM (& KIDS)

Iedereen welkom: met of zonder kindje(s). Deze sessies zijn doorgaans ietsje drukker door de spelende kapoentjes :-) 

AFTER WORK

Iedereen welkom: met of zonder kindje(s). Als je de kindjes mee brengt, kunnen ze in pyjama komen en hun bokes eten, zo zijn ze nadien klaar voor hun bedje!


We sporten telkens in kleine groepjes, waardoor er persoonlijk gewerkt wordt. Iedereen kan op zijn eigen tempo trainen, ongeacht sportachtergrond. We trainen het volledige lichaam: door te werken aan een sterke basis voel je je fitter tijdens je dagelijkse activiteiten. Elke sessie duurt 60 minuten. Op woensdagnamiddag kan je om het half uur aansluiten, wat handig kan zijn als je een onregelmatige job hebt of met kleine kindjes waarbij hun eet- en slaapritme nog dikwijls verandert.

Alle sessies zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor zwangere dames, mama's met een baby en mama's met oudere kindjes


PERSONAL TRAINING

Naast de wekelijkse sportsessies, kan je bij Mamoove ook terecht voor persoonlijke sportbegeleiding.

  • Sterktemeting
    Met deze meting checken we of je lichaam na de bevalling klaar is om terug te starten met lopen en springen. Dit kan vanaf 4.5 maanden na de bevalling. Alle info vind je hier!
  • Intake
    Wil je graag terug starten met je eigen sport, maar weet je niet of je lichaam er klaar voor is? Met een intake checken we een aantal belangrijke zaken om te kijken of je een voldoende sterke basis hebt. Met deze info en de bijhorende tips ben je klaar om er weer volop voor te gaan!
  • Beweegplan
    We stellen een sport- en beweegplan op volgens je eigen doelen en mogelijkheden, dat een leidraad is om thuis zelfstandig aan het werk te gaan.

Interesse? Je kan altijd een mailtje sturen naar info@mamoove.be.

SLUITINGSDAGEN:

Sluitingsdagen: kerstvakantie - 2de week paasvakantie - Hemelvaart - Wapenstilstand - half juli tot half augustus