AANBOD

SMALL GROUP TRAINING

voor dames met of zonder kinderen

MOM (& MINI'S)

Iedereen welkom: met of zonder kindje(s). Ideaal voor zwangere dames en mama's met een jong kindje, omdat het rustig is.

MOM (& KIDS)

Iedereen welkom: met of zonder kindje(s). Deze sessies zijn doorgaans ietsje drukker door de spelende kapoentjes :-) 

AFTER WORK

Iedereen welkom: met of zonder kindje(s). Als je de kindjes mee brengt, kunnen ze in pyjama komen en hun bokes eten, zo zijn ze nadien klaar voor hun bedje!


We sporten telkens in kleine groepjes, waardoor er persoonlijk gewerkt wordt. Iedereen kan op zijn eigen tempo trainen, ongeacht sportachtergrond. We trainen het volledige lichaam: door te werken aan een sterke basis voel je je fitter tijdens je dagelijkse activiteiten. Elke sessie duurt 60 minuten. Op woensdagnamiddag kan je om het half uur aansluiten, wat handig kan zijn als je een onregelmatige job hebt of met kleine kindjes waarbij hun eet- en slaapritme nog dikwijls verandert.

Alle sessies zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor zwangere dames, mama's met een baby en mama's met oudere kindjes


PERSONAL TRAINING

Wil je graag wat meer bewegen, maar je weet niet precies hoe? Of zoek je misschien wat ondersteuning bij het bereiken van je doelen, zoals opnieuw lopen na je bevalling, of bijvoorbeeld meedoen met de fysieke proeven om brandweer te kunnen worden? Of wil je graag een nulmeting doen om te checken of je basis sterk genoeg is om te starten met high impact trainingen zoals hardlopen of trampolinespringen? Ik kijk graag samen met jou om een persoonlijk beweegplan op te stellen!

Stuur me gerust een mailtje via info@mamoove.be en laat maar weten hoe ik jou kan helpen!

SLUITINGSDAGEN:

Sluitingsdagen: kerstvakantie - 2de week paasvakantie - Hemelvaart - Wapenstilstand - half juli tot half augustus