top of page
 • Wie kan er sporten bij Mamoove?
  Mamoove is er in de eerste plaats voor vrouwen. Alle vrouwen: elke leeftijd, elke vorm van fysieke fitheid. We sporten altijd in kleine groepjes, waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. Het is de bedoeling dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kan sporten op eigen tempo en niveau. Mamoove specialiseerde zich in sporten tijdens en na de zwangerschap, dus vanzelfsprekend kan je tijdens deze bijzondere periode uit je leven ook hier blijven komen sporten :-) Bij de sessies voor 60-plussers zijn mannen ook welkom :-)
 • Waar gaan de sportlessen door?
  Vanaf januari 2024 gaan alles sportlessen door op de nieuwe locatie: Papestraat 27 te Wevelgem. Ben je met de fiets? Dan kan je die in de inkom plaatsen. Ben je met de auto? Dan kan je parkeren op Parking Nieuwe Markt en via de wandelweg naar Mamoove gaan.
 • Wanneer zijn de sportlessen?
  Alle sportlessen zijn telkens op woensdag en donderdag. Het gedetailleerde uurrooster vind je op de website. Je kan altijd je dag en uur kiezen, zodat het past binnen jouw agenda. Met een abonnement van 1 of meerdere maanden kan je gerust 2x per week komen sporten. Lukken deze momenten niet voor je? Dan kan je ook altijd een online sportprogramma aanschaffen, zo kan je thuis op elk moment sporten :-)
 • Hoe schrijf ik me in?
  Via de website van Mamoove kan je online boeken. Hoe gaat het in zijn werk? 1// PROFIEL Start met het aanmaken van een profiel op de website. Op die manier kan je eenvoudig een overzicht behouden en ben je lid bij Mamoove :-) 2// TARIEFPLAN Nieuw bij Mamoove? Dan kan je een gratis probeerbeurt aanschaffen! Niet nieuw, maar nog geen abonnement? Kies gerust voor 'betaal nadien' en Elien geeft je de info mee na je eerste sportsessie :-) 3// SESSIE BOEKEN Kies nu de dag en het uur waarop je graag wil komen sporten. Wil je graag meerdere sessies in 1 keer boeken? Voeg ze dan toe aan je winkelwagentje en reken nadien in 1x af met je gekozen tariefplan. Vragen, twijfels ... laat het weten via info@mamoove.be!
 • Hoeveel kost het?
  Bij Mamoove kan je altijd starten met een gratis probeerbeurt! Als je het plezant vindt, dan kan je kiezen voor een abonnement van 1 maand, 2 maanden, 3 maanden, een half jaar of een jaar (hoe langer de duur, hoe goedkoper) Voor wie maar af en toe kan meesporten, is er ook een 10-beurtenkaart. Bekijk alle tarieven op onze site!
 • Hoe kan ik betalen?
  Na je sportsessie geeft Elien je een overzichtje mee van je gekozen lidmaatschap (zie hierboven) en het rekeningnummer om over te schrijven. Je kan ook ter plekke cash of met payconic, er is ook een mogelijkheid om online te betalen. Eenmaal betaald, ontvang je een mailtje met jouw tariefplan ter bevestiging. Daarin vind je ook een document voor de mutualiteit. Print het uit, breng het mee om in te vullen en dien het in bij jouw mutualiteit, je krijgt dan een centje terug. Altijd leuk toch?!

Contact

Locatie sportlessen:
Papestraat 27 8560 Wevelgem

Postadres:

Esdoornstraat 18 8560 Wevelgem

0498/497964

BE14 9734 5277 1883

 • Facebook
 • Instagram

Dankjewel!

Hoe geraak ik er?

Mamoove is in Wevelgem, nabij Kortrijk.

Kom je met de fiets? Dan kan je die kwijt bij de inkom.

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren op Parking Nieuwe Markt.

(Dan kan je via een wandelweg naar Mamoove. ) pas vanaf verhuis!

Locatie sportlessen: Papestraat 27 8560 Wevelgem

bottom of page