top of page
Zoeken

Mama & Baby work-outs!

Binnenkort weer enkele leuke mama-baby work-outs!


Zaterdag 29 juni van 9u - 9u45


We sporten we samen met je baby'tje 45 minuutjes: daarbij ligt de focus vooral op het samenzijn! Mama en kindje zijn dichtbij elkaar en ondertussen bouw je op een veilige manier aan je kracht en mobiliteit! Voor baby's vanaf 6 weken tot ongeveer 1 jaar.

De magie van het aanraken: knuffelen stimuleert de productie van oxytocine (hormoon voor verbinding). Er is ook veel oogcontact tijdens de oefeningen, dat is een goede basis voor hechting en sociale ontwikkeling.

Samen sta/zit/lig je op de mat en creëer je een veilige omgeving waarbij je baby gestimuleerd wordt om op ontdekking te gaan (hoofdje heffen, iets vastgrijpen, armpjes heffen, genieten van je knuffels ...) Je kan je baby verwennen met knuffels, aanrakingen, zoentjes ... en stimuleert zo de zintuigelijke ontwikkeling.


Kriebelt het om mee te doen? Schrijf je in via de website of een mailtje naar info@mamoove.be. Een workshop kost €12 en duurt ongeveer 45 minuten. We sporten binnen of bij mooi weer buiten in de tuin.


Zondag 15 september van 9u30 - 10u30


Kom met je baby of peuter meedoen met ons buggy bootcamp in het park van Wevelgem :-). Terwijl jij sport, kan je kindje mee in de buggy of de draagzak. We sporten een uurtje waarbij we op een veilige manier werken aan kracht en mobiliteit. Deze aangepaste bootcamp is speciaal voor moeders met jonge kinderen. De oefeningen zijn haalbaar voor elk niveau. De bootcamp gaat enkel door als het niet regent. Inschrijven kan via de website of een mailtje naar info@mamoove.be.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page